Moduli
Ugostiteljsko posluživanje
Digitalni obrazovni sadržaj za programe Pomoćni ugostitelj, Tehničar za ugostiteljstvo, Voditelj poslovanja odjela hrane i pića Srednje škole Zabok
Kuharstvo
Digitalni obrazovni sadržaj za program Tehničar za ugostiteljstvo - Voditelj/ica poslovanja odjela hrane i pića - Pomoćni ugostitelj Srednje škole Zabok
Engleski jezik
Obrazovni sadržaj za engleski jezik za potrebe provedbe obrazovnog sadržaja za program Tehničar za ugostiteljstvo Srednje škole Zabok.
Njemački jezik
Obrazovni sadržaj za njemački jezik za potrebe provedbe obrazovnog sadržaja za program Tehničar za ugostiteljstvo Srednje škole Zabok.
Agencijsko poslovanje
Digitalni obrazovni sadržaj za program Tehničar za ugostiteljstvo Srednje škole Zabok.
Hotelsko domaćinstvo
Hotelsko domaćinstvo je služba unutar hotela (ili nekog drugog ugostiteljskog objekta za smještaj) koja brine i osigurava čistoću te privlačnost objekta, pruža gostima komoditet-komfor (ugodnost-udobnost) i sigurnost.
Recepcijsko poslovanje
Uloga hotelskog recepcionara je ključna za svaku hotelsku djelatnost. Na recepciji počinje prva komunikacija s hotelskim osobljem i time gosti stvaraju svoje prve utiske o hotelu. Ljubaznost, kvaliteta i brzina usluge će imati veliki utjecaj na odnos gosta s hotelom i njegovim zadovoljstvom tijekom boravka. Hotelski recepcionar radi uglavnom na prijemnom pultu.